Krommenie

075-6218845

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Krommenie 075-6218845

Kiest u voor de flexibiliteit van payrolling?
Dan kiest u ervoor de verantwoordelijkheid voor goed, efficiënt werkgeverschap met ons te delen. En u profiteert van de volgende voordelen.

Gedeeld werkgeverschap
De kern van payroll is het delen van werkgeverschap. U bent de feitelijk werkgever; wij zijn de juridisch werkgever. Uw medewerkers staan niet op úw payroll, maar op die van ons en zijn exclusief voor u beschikbaar. U werft en selecteert, bepaalt de arbeidsvoorwaarden, begeleidt, beoordeelt en geeft leiding. Wij regelen de juridisch-administratieve kant van het dienstverband.

Flexibelere personeelsinzet
Door de komst van de Wet Werk en Zekerheid kunt u werknemers maximaal 2 jaar flexibel inzetten. De payroll cao kan u ontzorgen, deze maakt het u namelijk mogelijk uw werknemers 5.5 jaar lang flexibel in te zetten.

Vrij van werkgeversrisico’s
Draagt u het juridisch werkgeverschap over? Dan loopt u geen werkgeversrisico’s meer.

Geen administratie meer
Wij nemen uw complete salaris- en personeelsadministratie over. Zo heeft u geen omkijken meer naar het opstellen of beheren van arbeidsovereenkomsten, dit is inclusief de verwerking van cao- en wetswijzigingen. Ook de salarisbetalingen, loonstroken, jaaropgaven, vakantiedagenregistratie en vakantiegelduitkeringen pakken we voor u op. Daarnaast zorgen wij voor de aangiften van loonbelastingen en de sociale afdracht.

Gemak voor uw werknemers
Uw werknemers merken nauwelijks dat ze officieel op onze payroll staan. Hun werkplek, leidinggevende, aantal dienstjaren en arbeidsvoorwaarden blijven hetzelfde. Daarbij biedt payrolling uw medewerkers een aantal voordelen:

  • 24 uur per dag toegang tot online personeelsdossier
  • opgebouwde reserveringen zijn tussentijds opvraagbaar
  • vrije keuze om salaris wekelijks of 4-wekelijks te ontvangen
  • collectieve voordelen (auto-, inboedel- en ziektekostenverzekering)
  • helpdesk voor vragen over cao, loonstrook, pensioen en arbeidsrecht

Duidelijk all-in-tarief

U betaalt een vast payrolltarief per medewerker per gewerkt uur. Zonder urenverplichting. In dit bedrag zijn alle kosten inbegrepen:

U geeft de gewerkte uren door en ontvangt periodiek een factuur. Er zijn geen verborgen kosten en geen verrassingen. Met payroll weet u dus exact waar u financieel aan toe bent en wordt budgetteren een stuk eenvoudiger.

Branches