Krommenie

075-6218845

  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
Krommenie 075-6218845

Informatie

Interselektie is aangesloten bij de NBBU, de Nederlandse Bond van Bemiddelings- en Uitzendondernemingen, de brancheorganisatie van uitzendondernemingen die de belangen behartigt van ruim 700 uitzendondernemingen, met name in het segment van het midden- en kleinbedrijf (mkb) van de uitzendbranche. Wat de NBBU voor u betekent

Vanaf 1 januari 2007 is Interselektie in het NEN 4400-1 Register Normering Arbeid opgenomen. De NEN 4400-1 geeft u de garantie dat Interselektie aan administratieve en financiƫle normen voldoet, onder andere juiste inhoudingen en afdrachten aan de fiscus.

Veiligheids Checklist Uitzend- en Detacheringsbureaus. Hiervan zijn de normen inmiddels aangescherpt. De werkplek van de uitzendkracht heeft grote aandacht, onder andere door de doorgeleidingsplicht van de specifieke kenmerken van de werkplek. Uitzendkrachten dienen over het Veiligheidsdiploma te beschikken of hiervoor te willen worden opgeleid. Daarbij geeft Interselektie in eigen beheer Persoonlijke Beschermings Middelen en gereedschap uit.

In samenwerking met Kenteq leidt Interselektie uitzendkrachten op. Intern hebben zij hiervoor opgeleide praktijkbegeleiders aangesteld. Tevens worden de leerlingen begeleid door een opleider van Kenteq.

Branches